ΟΠΑΠ - Good League

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Ενημέρωση προς τους φιλάθλους για τους αγώνες των μικτών ομάδων (21/12/2021 01:33) ΕΠΕΙΓΟΝ!

Η Ε.Π.Σ. Αρκαδίας ενημερώνει  τους φιλάθλους που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο του ΑΣΤΡΟΥΣ την ΤΕΤΑΡΤΗ 22.12.2021,  για να στηρίξουν την προσπάθεια των Μεικτών Ομάδων  Κ15 (12:00) και Κ17 (14:30) κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ ΑΘΗΝΩΝ,  ότι η είσοδος για τους φιλάθλους είναι δωρεάν .

 

Επίσης σας θυμίζουμε ότι με βάση του Υγειονομικό Πρωτόκολλο:

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με χρονική απόσταση 14 ημερών από την τελευταία δόση) ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Δεν είναι αποδεκτή η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου PCR εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.