ΟΠΑΠ - Good League

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Κοντά στην Εθνική μας! (12/11/2021 00:41)

Η Ε.Π.Σ.Αρκαδίας καλεί τους φιλάθλους του νομού να βρεθούν στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και να στηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας U21 κόντρα στην αντίστοιχη της Λευκορωσίας για το Euro 2021-23.

Η είσοδος για τους φιλάθλους είναι δωρεάν και θα μπορείτε να προμηθεύεστε τις προσκλήσεις έξω από το γήπδο πριν την έναρξη του αγώνα.

Σας θυμίζουμε ότι με βάση του Υγειονομικό Πρωτόκολλο:

Η είσοδος των ενηλίκων φιλάθλων επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού (με χρονική απόσταση 14 ημερών από την τελευταία δόση) ή βεβαίωση νόσησης τελευταίου εξαμήνου.

Δεν είναι αποδεκτή η βεβαίωση αρνητικού ελέγχου με αρνητικό αποτέλεσμα εργαστηριακού ελέγχου rapid test, PCR ή αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) στους ενήλικες.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 13 – 17 ετών, η είσοδος θα επιτρέπεται με τη βεβαίωση αρνητικού ελέγχου PCR εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Για τους ανήλικους φιλάθλους που ανήκουν στο ηλικιακό όριο 12 ετών και κάτω θα επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self - test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τέλος, η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική καθ΄ όλη τη διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.