ΟΠΑΠ - Good League

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (28/1/2021 05:23)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 


Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αρκαδίας εκφράζει τις θερμές και αθλητικές ευχαριστίες του προς την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Περιφερειακό Συμβούλιο και προσωπικά προς τον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα, τον Αντιπεριφερειάρχη και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής, κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, κ. Εμμανουήλ Σκαντζό για την έγκριση κονδυλίου κατασκευής σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου για την κάλυψη επειγουσών και επιτακτικών αναγκών της ΕΠΣ Αρκαδίας.


Το γήπεδο αυτό προστίθεται στη λίστα με τα γήπεδα της Αρκαδίας που διαθέτουν χόρτο και θα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει καθοριστικές υπηρεσίες στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό του Νομού μας, αλλά και ολόκληρης της Περιφέρειας. Αυτή τη στιγμή τα γήπεδα της Αρκαδίας που διαθέτουν χλοοτάπητα είναι του Λεωνιδίου, του Τυρού, του Αγίου Ανδρέα, του Κορακοβουνίου, του ¶στρους, του Παράλιου ¶στρους, της Μελιγούς, της Μεγαλόπολης, της Κάρτσοβας, του Παναρκαδικού, της Τεγέας, του Λεβιδίου και του Αστέρα. Υπό κατασκευή είναι της Δημητσάνας και το εν λόγω αυτό της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Το γήπεδο αυτό θα κατασκευαστεί στη Νεστάνη Αρκαδίας σε κομβικό σημείο, πλησίον της Εθνικής οδού και με πολύ εύκολη πρόσβαση για να φιλοξενήσει όχι απλώς σημαντικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, αλλά και να προάγει την έννοια του αθλητικού τουρισμού. Διότι το γήπεδο αυτό, εκτός από τη δυνατότητα να καλύψει ποδοσφαιρικές ανάγκες της ΕΠΣ Αρκαδίας, θα μπορεί πλέον να φιλοξενήσει σπουδαία ποδοσφαιρικά τουρνουά, Πανελληνίου ενδιαφέροντος, αλλά και διεθνή, όπως επίσης και τις μικρές Εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της χώρας μας.


Η ΕΠΣ Αρκαδίας, δημιουργώντας τέτοιου είδους υποδομές με την αμέριστη συμπαράσταση και συνεισφορά της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην πραγματικότητα αυτό που δημιουργεί είναι βάσεις ζωτικής σημασίας για τον αθλητισμό της περιοχής μας. Για τους νέους ανθρώπους, για τα παιδιά μας και για το αθλητικό μέλλον τους. Για την ευκαιρία που τους δίνετε να βρίσκονται σε έναν δημιουργικό και υγιή χώρο. Στο γήπεδο!


Κύριε Περιφερειάρχα,
Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Κύριε Πρόεδρε του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κύριοι Σύμβουλοι του Περιφερειακού Συμβουλίου

Σας ευχαριστούμε θερμά

 

 

Με εκτίμηση ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας

Σταύρος Τσαγγούρης