ΟΠΑΠ - Good League

Επισκέπτες αυτή τη στιγμή:


Ανακοίνωση

Οριστική διακοπή πρωταθλημάτων (02/5/2020 10:00)

Οριστική διακοπή πρωταθλημάτων Α΄-Β΄ και υποδομών της  ΕΠΣ Αρκαδίας .

 

Η Ε.Π.Σ Αρκαδίας ενημερώνει τα σωματεία της ότι, έπειτα από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  της Ε.Π.Ο η οποία συνεδρίασε την Τετάρτη 29/04/2020 μέσω τηλεδιάσκεψης, αποφασίστηκαν για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τα παρακάτω:

  1. Διακόπτονται οριστικά λόγω των συνθηκών που προέκυψαν από την εξάπλωση του covid-19 και των μέτρων περιορισμού της επέκτασής του, η διεξαγωγή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων και κυπέλλου ευθύνης Ε.Π.Σ, καθώς και Γ΄ Εθνικής κατηγορίας της Ε.Π.Ο περιόδου 2019-20.
  2. Για όλες τις εθνικές και ερασιτεχνικές  κατηγορίες επικυρώνονται οι βαθμολογίες ως έχουν την ημερομηνία διακοπής των πρωταθλημάτων. Οι πρωτοπόροι των Α΄ τοπικών κατηγοριών προβιβάζονται στην Γ΄ Εθνική κατηγορία της περιόδου 2020-21.
  3. Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών οι Ε.Π.Σ έχουν  δικαίωμα τροποποιήσεων των προκηρύξεών τους, βάσει  των διατάξεων της πρόσφατης τροπολογίας του Υφυπουργού Αθλητισμού. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει η Ε.Ε της Ε.Π.Σ  Αρκαδίας προκειμένου να πάρει αποφάσεις βάσει των εισηγήσεων που αναμένονται από την Ε.Π.Ο.